Kviz

Web stranica Love&Respect, dostupna na hrvatskom jeziku, donosi različite informacije o nasilju u vezama mladih te interaktivne kvizove za mlade. Kreirana su 4 kviza gdje mladi mogu saznati  jesu li su u kvalitetnoj ili štetnoj vezi,  provjeriti znanje o seksualnosti, te o virtualnom zlostavljanju ili pak mogu utvrditi koliko brinu o sebi i svojim potrebama.

Web stranica namijenjena je mladima i stručnjacima/stručnjakinjama koje rade s mladima i tu se mogu pronaći, različite korisne informacije o nasilju u vezama mladih, kako pomoći žrtvama nasilja, te materijali, priručnici, istraživanja  o rodno-uvjetovanom nasilju, pregled nacionalnog zakonodavstva te europske i međunarodne regulacije rodno-uvjetovanog nasilja. Osim toga, stranica sadržava i bazu organizacija koje rade s mladima na prevenciji rodno-uvjetovanog nasilja a mladima su dostupni i  kontakti organizacija koje pružaju pomoć u slučajevima nasilja.

Web stranica je dio projekta Love&Respect a nositelj projekta je organizacija ProFem - centrum pro obeti domaciho a sexualniho nasili, o.p.s., iz Češke Republike, dok kao partnerske organizacije sudjeluju: CESI – Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje, Hrvatska;  Society without wiolence,  Armenija; Sakhli - Advice Center for Women, Gruzija; FONDAZIONE HALLGARTEN-FRANCHETTI CENTRO STUDI VILLA MONTESCA, Italija;  Fundacion Privada Indera, Španjolska;  Verein Hazissa - Fachstelle für Prävention, Austria. Projekt je financirala Europska unija kroz Erasmus + program.